27 Temmuz 2015 Pazartesi

Renkli Patates Topları



  • 5-6 adet küçük patates
  • Tereyağı
  • Rendelenmiş kaşar
  • Maydanoz
  • Havuç
  • Kırmızı lahana
  • Çörek otu
  • Tuz



Patateslerimizi haşlıyoruz. Bir kaba rendelenmiş kaşar, bir yemek kaşığı tereyağı, tuz ve haşlanan patateslerimizi alıp yoğuruyoruz. Şekil verebilmemiz için soğumasını bekliyoruz. Soğuyan patateslerimize elimizle yuvarlak şekil veriyoruz ve dilediğimiz gibi renklendiriyoruz. Ben havuç rendesi, kırmızı lahana rendesi, ince kıyılmış maydanoz ve çörek otu tercih ettim. Afiyet olsun :)
renkli-patates-toplari-500x333

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder