14 Haziran 2015 Pazar

Saçta Et Kavurma

Malzemeler

  • 2 kg kuşbaşı et ( ne eti olduğu hiç fark etmez) 
  • 1 kg domates 
  • Sıvı yağ 
  • Tuz 
  • 2-3 tane biber 
  • 15-20 diş sarımsak 
  • Yarım kg soğan

Hazırlanışı


Etimizi yağ ile biraz kavurup tuz atıyoruz. Biraz su ekliyoruz. Yemeklikten biraz daha iri doğradığımız soğanları, her dişini ikiye ayıracak şekilde kestiğimiz sarımsakları ve orta boy doğradığımız biberleri ekleyip biraz daha kavuruyoruz. Biraz iri iri doğradığımız domatesleri de en son ekleyip biraz daha kavurup biraz daha tuz atıyoruz veeee yiyoruuuz :)

sac kavurma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder